Over mij

Mijn foto
Woonachtig in het mooie multiculturele Rotterdam. Getrouwd met de allerliefste en moeder van twee dochters van 17 en 13 jaar. Ik ben werkzaam in de thuiszorg in Rotterdam zuid. Verder houd ik me bezig met van alles waar je hier vast ook over lezen zal.

dinsdag 23 augustus 2016

Genoten!

We genoten nog maar even volop van de vakantie die laatste weken.
Er werd gezwommen, gefree-styled, logeerpartijtjes geregeld, met nieuwe klasgenootjes afgesproken ( toch een voordeel zo'n mobieltje ;)) Er werden bramen geplukt, aan het strand gelegen, boeken gekaft en niet te vergeten een heerlijke 16e verjaardag gevierd!En opeens is het voorbij, grote zus nam kleine zus vanmorgen mee naar de middelbare school.
De jongste kon niet wachten tot ze naar school mocht, ze heeft zo'n zin in de brugklas.
De oudste zou geen moeite hebben met nog een poosje vakantie, ze gaat naar de vijfde klas en examen doen, een pittig jaartje!

En hier is het maar stilletjes, maar ook weer prima!
Vanmorgen de woonkamer en keuken eens een flinke sopbeurt gegeven en ondertussen geniet ik dan van mijn zelf gekozen muziek ;)
Deze bijvoorbeeld:


D. had dit lied zondag laten zingen in onze gemeente. Eigenlijk is hij niet zo'n 'Hillsong-fan' en het verbaasde me een beetje toen ik dit op het scherm zag staan.
's Middags hadden we een mooie tijd bij vrienden en vertelde hij dat hij de woorden zag staan en er door geraakt werd; 'My hope is built on nothing less than Jesus Christ His righteousness'.
En zo gaan we het nieuwe seizoen in, anders dan dat zou ook niet kunnen, vertrouwend op onze Enige Hoop!

4 opmerkingen:

 1. Mooi begin....mee eens met je wijze man

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. En gisteren zong je dochter m ook nog eens bij de jaaropening, vond het zo mooi!

   Verwijderen
 3. Amen. Mooi om te genieten van deze muziek.
  En nu weer aan de slag. Hier is het deze week nog vakantie en dat is eigenlijk wel heel fijn met dit weer.
  Heel veel succes met het nieuwe schooljaar.

  BeantwoordenVerwijderen

❤️

We kozen de allerlekkerste taartjes bij de bakker want er valt weer heel wat te vieren. In de eerste plaats is het onze trouwdag vandaag...