Over mij

Mijn foto
Woonachtig in het mooie multiculturele Rotterdam. Getrouwd met de allerliefste en moeder van twee dochters van 17 en 13 jaar. Ik ben werkzaam in de thuiszorg in Rotterdam zuid. Verder houd ik me bezig met van alles waar je hier vast ook over lezen zal.

zondag 26 juni 2016

Jouw koffer of reistas (26)

Op de foto zie je onze oudste dochter met haar 12 kg zware rugzak.
Ze loopt rechts met haar capuchon op.
Gisteren heeft ze met een groep uit onze gemeente een wandeltocht van 20 km afgelegd voor het goed doel; Bijbels voor Nepal.
Met elkaar hebben ze 7800,- opgehaald, dat zijn een heleboel Bijbels!


D en ik zijn gisteren samen in de buurt van Soest een dagje gaan fietsen en wilden hen als verrassing opwachten bij de finish.
We hielden contact met iemand uit de groep en kregen bericht dat ze erg achter liepen en het veel langer zou gaan duren dan verwacht.
Hij stuurde ons de locatie waar ze zaten en wij zijn zover als het lukte het bos ingereden naar de plek waar ze zich ongeveer bevonden, toen we niet meer verder konden hebben we de fietsen van de auto gehaald en fietsten het laatste stukje. Leuk om die verbaasde gezichten van de groep te zien ;)
Jammer genoeg regende het op dat moment al een poos en zag het er niet naar uit dat het snel zou stoppen. Onderweg keken we al uit naar een winkel waar ze poncho's verkochten maar die zagen we niet.
Gelukkig had J, in de rolstoel er wel één!
Uiteindelijk hebben ze er voor gekozen om versneld naar de finish te gaan en dat was een hele goede keuze!
Wat hebben ze het allemaal goed gedaan!
Moe maar voldaan en nog steeds enthousiast kwam E. thuis. Flinke vochtblaren op haar voeten, en vanmorgen stond ze met pijn in haar voeten en lichaam weer op, maar volgend jaar zou ze zo weer mee gaan.
Goed om je zo in te zetten voor en met elkaar!2 opmerkingen:

❤️

We kozen de allerlekkerste taartjes bij de bakker want er valt weer heel wat te vieren. In de eerste plaats is het onze trouwdag vandaag...