Over mij

Mijn foto
Woonachtig in het mooie multiculturele Rotterdam. Getrouwd met de allerliefste en moeder van twee dochters van 17 en 13 jaar. Ik ben werkzaam in de thuiszorg in Rotterdam zuid. Verder houd ik me bezig met van alles waar je hier vast ook over lezen zal.

maandag 25 april 2016

Cross stitch

Als titel hierboven zet ik maar het woord cross stitch, dit klinkt gewoon wat minder stoffig dan borduren :)
Op Pinterest kwam ik leuke ideetjes tegen voor cross stitch.
Ik maakte een canvas met een roos en vond het een leuk idee om het te delen. Als je op zoek gaat naar patronen kom je de meest leuke plaatjes tegen.
De patronen voor strijkkralen zijn hier ook goed voor te gebruiken (hama beads)
Ik kocht een goedkoop canvas en verfde dit met een restje muurverf wat ik nog had staan, daarna printte ik de roos uit en prikte de punten waar er geborduurd moest worden. Met restjes haakkatoen ben ik gaan borduren.
Het resultaat is niet helemaal naar mn zin omdat m'n blaadje iets verschoven was tijdens het prikken en de kruisjes daardoor niet helemaal strak zijn, maar goed, van een afstandje zie je dat niet ;)


4 opmerkingen:

 1. Tjonge, je moet er maar opkomen!! Wel iets waar je geduld voor nodig hebt lijkt me zo! Mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ehm, over jouw deken doe je langer hoor :)

   Verwijderen
 2. Het geduld is ook echt allemaal naar jou gegaan geloof ik ...ik heb r niks van gehad in elk geval :-) Ziet er wel erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

❤️

We kozen de allerlekkerste taartjes bij de bakker want er valt weer heel wat te vieren. In de eerste plaats is het onze trouwdag vandaag...