Over mij

Mijn foto
Woonachtig in het mooie multiculturele Rotterdam. Getrouwd met de allerliefste en moeder van twee dochters van 17 en 13 jaar. Ik ben werkzaam in de thuiszorg in Rotterdam zuid. Verder houd ik me bezig met van alles waar je hier vast ook over lezen zal.

donderdag 14 april 2016

Afscheid (2)


'En toch was het een mooi afscheid' appte ik naar mijn collega de avond na de crematie.
We waren allebei geraakt door het eenvoudige kinderversje dat gedraaid werd;  'Ik ga slapen ik ben moe'. Ze zong dit vroeger veel met haar oma.
Was ik de week ervoor nog verward door het snelle overlijden en vroeg ik mezelf af of mijn woorden in de afgelopen maanden wel goed en genoeg waren, het viel weg bij de klanken van het lied terwijl de tranen over m'n wangen biggelden.
'Schoon mijn zonden vele zijn, maak om Jezus' wil mij rein'
Ook voor u!

En nu is het maar vreemd stil, al een aantal keer bedacht ik me dat ik op bezoek kon gaan. Steeds als ik langs het verpleeghuis loop kijk ik vanzelf even omhoog naar het raam van haar kamer. De kokmeeuw die ze dagelijks een stukje brood gaf vloog over...


                 





                                               

1 opmerking:

❤️

We kozen de allerlekkerste taartjes bij de bakker want er valt weer heel wat te vieren. In de eerste plaats is het onze trouwdag vandaag...